Eigen afbeelding

Eigen afbeelding

jouw eigen afbeelding of logo op jouw sportprijzen

BE PROUD sportprijzen levert alle producten standaard inclusief personalisatie. Dat doen wij onder meer door het toevoegen van een door jou gekozen standaard afbeelding aan je product(en).

Je kunt er echter ook voor kiezen om in plaats van een standaard afbeelding gebruik te maken van jouw eigen logo of afbeelding. Zo maak je jouw sportprijzen nog persoonlijker

Deze vorm van personaliseren is mogelijk bij producten die ruimte bieden voor het toevoegen van een afbeelding met een diameter van 25 of 50 mm. Denk bijvoorbeeld aan medailles, bekers en trofeeën. Maar ook bij onze prijzen per sport, rozetten en sjerpen is deze vorm van personaliseren mogelijk.

Bij het bestellen van je product(en) kun je ervoor kiezen om een eigen logo of afbeelding toe te voegen in plaats van een standaard afbeelding. Omdat we deze afbeelding op maat produceren bedragen de kosten voor een eigen logo of afbeelding € 0,25.

Jouw eigen logo of afbeelding wordt door ons op een witte achtergrond afgedrukt, waarna deze met zorg wordt gemonteerd op jouw product(en).

Beker met eigen afbeelding