Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BE PROUD sportprijzen geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beproudsportprijzen.nl, zodat we je kunnen voorzien van een retourformulier. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

BE PROUD sportprijzen

Ter attentie van Afdeling Retouren

Molenbeek 32

5172 CG Kaatsheuvel

 

Uitzondering maatwerk

Producten die door BE PROUD sportprijzen tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de klant, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Dit is onder andere van toepassing wanneer we de sportprijzen voorzien van sportafbeeldingen of teksten. Hetzelfde geldt voor artikelen die bedrukt worden of die uniek ontworpen worden, zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend custom made medailles, custom made halslinten, glas awards en kampioensschalen. Het herroepingsrecht is in deze niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.