Levertijd

Verzenden
Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie ‘Verzenden’. Bestellingen die via onze prijzenshop worden gedaan, worden na ontvangst van de betaling direct in behandeling genomen. Wij doen zorgvuldig ons best om uw bestelling binnen 5 werkdagen af te leveren op het door u opgegeven afleveradres. Het kan echter voorkomen dat de door u bestelde producten niet voorradig zijn. De levering van uw producten kan dan iets langer duren. In voorkomende gevallen zullen wij u hierover zo spoedig mogelijk informeren.

Levering van uw producten verloopt via DHL. Zodra uw producten zijn verzonden, ontvangt u per email een track & trace code, waarmee u uw zending kunt volgen. Hiermee krijgt u direct een indicatie wanneer uw producten worden afgeleverd.

Afhalen
Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie ‘Afhalen’. Bestellingen die via onze prijzenshop worden gedaan, worden na ontvangst van de betaling direct in behandeling genomen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen om een afspraak te maken over het afhalen van uw producten. U kunt uw producten afhalen op het volgende adres:

BE PROUD sportprijzen
Hilsestraat 90
5171 AE Kaatsheuvel

Wij verzoeken u het ontvangstbewijs van uw bestelling (dat u per email heeft ontvangen) mee te nemen, als u uw producten komt afhalen.

Spoedbestelling
Heeft u een spoedbestelling? Laat het ons weten via info@beproudsportprijzen.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.