Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling, met uitzondering van maatwerk producten (zie hieronder) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar BE PROUD sportprijzen zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de verzendkosten de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en in de originele verpakking aan BE PROUD sportprijzen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beproudsportprijzen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Producten die u bij BE PROUD sportprijzen koopt worden veelal op maat gemaakt volgens de door u opgegeven specificaties. Het herroepingsrecht is op deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.