Herroepingsrecht

Standaard producten
U heeft het recht op uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour naar BE PROUD sportprijzen zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

U kunt gebruik maken van dit recht door het herroepingsformulier in te vullen en te mailen naar BE PROUD sportprijzen via info@beproudsportprijzen.nl. BE PROUD sportprijzen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op maat gemaakte producten
Voor producten die u via onze prijzenshop koopt en op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie geldt het herroepingsrecht niet. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.